MAVO de Rank

zwaluwlaan 23 in Nieuwleusen, ( Toon op kaart )

296 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MAVO de Rank, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MAVO de Rank foto

Op MAVO de Rank vind je 16 klassenfoto’s en 296 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Favoriete leraar: Kuiper van Nederlands.

Favoriete leraar: Kuiper van Nederlands. Favoriete herinnering: keten met Hel(ga). Spijbelen was errug saaaai, want waar moest je dan in vredesnaam de hele dag naartoe als je niet op school zat? Vervelendste vak: handwerken. Vervelende gebeurtenis: ik mocht niet mee naar de feestelijkheden rond het 350-jarig bestaan van Nieuwleusen omdat ik mijn handwerkopdracht niet af had..... Schoolliefdes? Ehmmmm, die hou ik lekker voor mezelf!

MAVO de Rank, 1981

Heb alleen het eindexamenjaar gedaan.

Heb alleen het eindexamenjaar gedaan. Was wel een hele leuke tijd. Vooral veel gelachen met Silvia, Hanneke, Marcha, Berend en Bernice. Leraar geschiedenis was absoluut favoriet (Veenstra ofzoiets???)

MAVO de Rank, 1988

Een zwarte bladzijde in de geschiedenis van "Rank" docenten was ik geloof ik.

Een zwarte bladzijde in de geschiedenis van "Rank" docenten was ik geloof ik. Meester Los, "Ne t'en fais pas"; met mij is alles nog goedgekomen. Leuke leraren in mijn herinnering zijn de heren Veenstra, Los, en Flier. Ook de sinaasappelen etende geschiedenisleraar Veenstra kon mijn goedkeuring dragen. Juffrouw Nagelhout die kon je het bloed onder de nagels vandaan halen en andersom hahaha.

MAVO de Rank, 1976

?