Mavo de Hofweide/Staringcollege

Beukenlaan 1 in Borculo, ( Toon op kaart )

318 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Mavo de Hofweide/Staringcollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 33
  • Schoolgenoten 318

Op Mavo de Hofweide/Staringcollege vind je 33 klassenfoto’s en 318 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 134

Contact: *********************...

Contact: *********************** Zeilweek 1994 (geloof ik) op de labor sanitas. En in het kader van: "het ruikt hier naar gas" van Carola schiet me ineens een mengsel van verschillende stofjes in een reageerbuis in gedachte waar nadat ik dat verwarmd had opeens een paarse walm uitkwam die duidelijk zwaarder dan lucht was. Al met inderdaad een hoop ongein uitgehaald waarvan sommige dingen zeker wel en sommige ook achteraf gezien niet hadden gekund.

2002, Jan-Jaap

Werkweek naar Londen in de der...

Werkweek naar Londen in de derde klas en een stagiaire bij aardrijkskunde die er totaal niets van kon. Een aantal meisjes in onze klas was ook compleet hoteldebotel van meneer Bleumink van gym.

2002, Deleted

Gym van viezerik Gort. Schei...

Gym van viezerik Gort. Scheikunde met altijd uit de hand lopende proefjes en a`kunde van invaller die met een oog in het boek keek en met een oog naar de vloer of het plafond.

2002, Deleted
?