Mavo de Hofweide/Staringcollege

Beukenlaan 1 in Borculo, ( Toon op kaart )

325 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mavo de Hofweide/Staringcollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mavo de Hofweide/Staringcollege foto

Op Mavo de Hofweide/Staringcollege vind je 33 klassenfoto’s en 325 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Contact: *********************** Zeilweek 1994 (geloof ik) op de labor sanitas.

Contact: *********************** Zeilweek 1994 (geloof ik) op de labor sanitas. En in het kader van: "het ruikt hier naar gas" van Carola schiet me ineens een mengsel van verschillende stofjes in een reageerbuis in gedachte waar nadat ik dat verwarmd had opeens een paarse walm uitkwam die duidelijk zwaarder dan lucht was. Al met inderdaad een hoop ongein uitgehaald waarvan sommige dingen zeker wel en sommige ook achteraf gezien niet hadden gekund.

Mavo de Hofweide/Staringcol..., 1990

Werkweek naar Londen in de derde klas en een stagiaire bij aardrijkskunde die er totaal niets van kon.

Werkweek naar Londen in de derde klas en een stagiaire bij aardrijkskunde die er totaal niets van kon. Een aantal meisjes in onze klas was ook compleet hoteldebotel van meneer Bleumink van gym.

Mavo de Hofweide/Staringcol..., 1988

Gym van viezerik Gort.

Gym van viezerik Gort. Scheikunde met altijd uit de hand lopende proefjes en a`kunde van invaller die met een oog in het boek keek en met een oog naar de vloer of het plafond.

Mavo de Hofweide/Staringcol..., 1986