Mavo De Hilgestede

heiligelaan in Zuidbroek, ( Toon op kaart )

197 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mavo De Hilgestede, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mavo De Hilgestede foto

Op Mavo De Hilgestede vind je 44 klassenfoto’s en 197 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Slechts 1 jaar op deze school gezeten, daarna naar de Winkler Prins in Veendam.

Slechts 1 jaar op deze school gezeten, daarna naar de Winkler Prins in Veendam. Het beneden lokaal met Meester Meijering en de Franse les van ???? Er is hier een koe boe.........! kan ik me nog herinneren.

Mavo De Hilgestede, 1979

Meneer Kiewiet (was vroeger verliefd op Dieuwertje Blok)(Nederlands en Wiskunde) Meneer Dilling (Nederlands en Wiskunde) Meneer Fokeringa (Sprong wel eens uit het raam en gaf wel eens een "klein knuffeltje")(Frans) Meneer Hommes (zat de meisjes te versier

Meneer Kiewiet (was vroeger verliefd op Dieuwertje Blok)(Nederlands en Wiskunde) Meneer Dilling (Nederlands en Wiskunde) Meneer Fokeringa (Sprong wel eens uit het raam en gaf wel eens een "klein knuffeltje")(Frans) Meneer Hommes (zat de meisjes te versieren in onze klas, haha!Wel grappige gozer hoor!) (Engels) Meneer Breed (Engels) Meneer Kuiper (Duits) Paul Inklaar (heeft toen een dochter gekregen en Esther genoemd, dat vond ik toen erg leuk!)(natuur- en Scheikunde) Mevrouw Koning (we kregen eerst de antwoorden, deze mochten we leren, dan mochten we het proefwerk maken, ongelofelijk...)(muziek) Meneer Rozema (leuke herinneringen aan deze man)(geschiedenis) Mevrouw Bos (gymnastiek) Mevrouw Jaarsma (handenarbeid en tekenen) Meneer Harms (Hij had twee ringetjes in zijn oren,in ieder oor één, dat was toen erg bijzonder)(Biologie) Meneer Walburg (Directeur) Secretaresse: (?) Congierge 1: Meneer Oosting Congierge 2: Meneer Keizer Stiekum roken op de WC met Marian de Vries, dikke lol met Esselina Hamminga, schoolfeestjes en slowen met verjaardagen bij mijn ouders in de schuur. Disco van de buurtvereniging, paarden verzorgen, samen met Dikkie Ploeger, Esselina, Lenie Koning en Appie Jager in Noordbroek. De koepel in Zuidbroek. Lekker dansen en raspatat eten. Lachen om de stunts van Hilda Mulder en de aanstekelijke lach van Diana Jager.

Mavo De Hilgestede, 1982

leuke tijd gehad.

leuke tijd gehad

Mavo De Hilgestede, 1974

?