Mattheusschool

Ghanadreef 2 in Utrecht, ( Toon op kaart )

162 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mattheusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mattheusschool foto

Op Mattheusschool vind je 35 klassenfoto’s en 162 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de 4de ben ik ook op deze school terecht gekomen.

In de 4de ben ik ook op deze school terecht gekomen. We hadden een leuke groep bij elkaar. De jongens altijd voetballen op het plein en daarbuiten en altijd leuk contact gehad. De 5de klas was het leukst met de heer Knoop. Overigens Leonie bedankt voor alle namen, er waren er er toch een paar bij mij weggevallen.

Mattheusschool, 1967

Hele leuke tijd gehad op deze school.

Hele leuke tijd gehad op deze school. Bert Brouwer was m'n favoriete leraar (4e klas) Ook de 6e klas kan ik me goed bijgebleven, veel trefbal gespeeld in de pauze's. Schaatsend naar school omdat de wegen waren bevroren. Conny, Saskia, Rika, Marvin, Brian, Vincent, Mark zijn namen die me nog zijn bijgebleven.

Mattheusschool, 1973

Ik heb geen slechte herinneringen en ook geen hele goede.

Ik heb geen slechte herinneringen en ook geen hele goede. PS Hoi Pauline leuk dat je ook deze site hebt bezocht. Wat is jouw e-mail adres? De mijne is lidaonline@hotmail.com. Mail je me? Je allerbeste schoolvriendin lida Hahaha.

Mattheusschool, 1970