Mathenesserschool

Oude Kerkhof 13 in Schiedam, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mathenesserschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mathenesserschool foto

Op Mathenesserschool vind je 20 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vond ik een fijne school.

Vond ik een fijne school. Kwam in de klas bij o.a. meester Berends. En meester Markerink. En Mevr. Groeneveld op haar verhoging. Grap was altijd om te proberen haar stoel op scherp te zetten zodat ze naar beneden zou vallen. Ik kwam in de derde klas omdat ik van de Dr. de Visserschool kwam waar juffrouw Nortier me sloeg en aan mijn oren trok. Jaren geleden een reunie meegemaakt. De leraren waren geeneens zo veel ouder geworden! Meester Berends droeg nog steeds hetzelfde formaat schoenen!!

Mathenesserschool, 1965

Leraren die ik herinner zijn.

Leraren die ik herinner zijn. Mr Moes, Kamp en zijn vrouw. Zwijnenberg leraar duits. Leerlingen die ik herinner zijn. Paul Pinto, Nelis Schellingerhout, Joop Bockum, Chris Huiskens, Jan en Joop van Loenen, jan en Joop Lemmen, Arie Loch

Mathenesserschool, 1954

ik kan Jan en Bertus van Asten nog.

ik kan Jan en Bertus van Asten nog.en Ria v/d Waal, veel meer kan ik mijn eigen niet herinderen. Maar het was wel een leuke tijd. Misschien dat andere mensen mijn naam kan herinderen. Piet Bast is mijn broer die ook op die school heb gezetten.

Mathenesserschool, 1962

?