Mater Dei Kinder/Jeugdverzorging

Dr. Kuyperstraat 4 in Den Haag, ( Toon op kaart )

100 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mater Dei Kinder/Jeugdverzorging, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mater Dei Kinder/Jeugdverzorging foto

Op Mater Dei Kinder/Jeugdverzorging vind je 7 klassenfoto’s en 100 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zangles met de Zuster Felicia.

Zangles met de Zuster Felicia. Zie je wel dondersteentje, je kan het wel, zei ze dan tegen mij, als ik muzikaal iets goed deed. Heel veel dingen voor de 1e x beleven. Op straat hangen, roken, uitgaan met klasgenootjes. Leuke tijd gehad met Ans, Vera en Elly.

Mater Dei Kinder/Jeugdverzo..., 1966

Namen weet ik niet echt meer als natuurlijk mijn vriendin Ingrid.

Namen weet ik niet echt meer als natuurlijk mijn vriendin Ingrid. Verder nog een meisje uit Australie die van de juf engels een onvoldoende kreeg!! Leuke tijd gehad.

Mater Dei Kinder/Jeugdverzo..., 1971

Met Ton en Huub was ik de eerste jongen op deze school, die tot dan toe alleen voor meisjes was.

Met Ton en Huub was ik de eerste jongen op deze school, die tot dan toe alleen voor meisjes was.Dit maakte het tot een bijzondere ervaring. Eerst heette de opleiding "K & O" Kinderverzorging en Opvoeding, wat weer een opvolger was van de NXX. Later heette de opleiding: HBO J = Jeugdwelzijnswerk. Directrice was Mw. Bekedam. Je kon zelfs in het pand een kamer bewonen.

Mater Dei Kinder/Jeugdverzo..., 1977

?