Master Wielsmaskoalle

Dokter Schoustrastrjitte 3 in Grou, ( Toon op kaart )

201 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Master Wielsmaskoalle, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Master Wielsmaskoalle foto

Op Master Wielsmaskoalle vind je 29 klassenfoto’s en 201 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke school met leuke mensen.

Leuke school met leuke mensen. Kan me niet herinneren ooit echt met tegenzin naar school te zijn gegaan. Bij Rienk de Jong in de klas gezeten (de snoek mei de 7 poatsjes), bij Simon Odinga, Hepke Hiemstra en natuurlijk meester Fopma. Ik kan me nog herinneren, dat we eens in groepjes op het schoolplein rondgelopen hebben, terwijl we schreeuwden "wij willen ijs-vrij". Fopma klapte toen in zijn handen om iedereen bij elkaar te roepen en we kregen toen een donderpreek!! Oh, wat was die man kwaad... We hadden, voor zover ik me herinner, ook echt een klas met "duo's": ikzelf was altijd bij Marijke Terpstra, Gerbrich Epema en Janneke Bokma waren altijd bij elkaar, Liesbeth Schippers vaak bij Bonita Borger.....

Master Wielsmaskoalle, 1974

Wat ik oa nog weet is dat meester Hiemstra je wel eens onder je kin bij het velletje kneep als iemand lastig was.

Wat ik oa nog weet is dat meester Hiemstra je wel eens onder je kin bij het velletje kneep als iemand lastig was. En leuk was altijd dat de meesters en juffen tijdens st Pieter een sprookje opvoerden waarbij het altijd raden was wie wie nu weer was.

Master Wielsmaskoalle, 1973

Een leuke tijd gehad op de MWS.

Een leuke tijd gehad op de MWS. Ook al hadden we wel een heel moeilijke klas. De leraren praten er nu nog over bleek op de reunie van vorig jaar Juni. De vijfde klas moest een overdoen en dat vond ik echt een ramp. Achteraf was ook de vijfde en de zesde klas nog wel een leuke tijd.

Master Wielsmaskoalle, 1976

?