Master Haakma skoalle

Sjoerdastrjitte ? in Gytsjerk, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Master Haakma skoalle, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 28

Op Master Haakma skoalle vind je 3 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 10

Ik zat in de klas bij juf West...

Ik zat in de klas bij juf Westerlaan-de Boer. Mijn klasgenootjes waren Stefan, marten, Doeie Dijkstra, Anke Zijlstra e.d.

2006, Deleted

Is dit de kleuterschool? Dan z...

Is dit de kleuterschool? Dan zat ik hier van 1970-1972. Juf Brandsma kan ik me nog herinneren, de zandbak waar grote kinderen soms enorme loopgraven in groeven, het grote grasveld voor het schooltje. En alle gedonder met Hayo natuurlijk.

2006, Deleted

Voor zover ik me kan herinnere...

Voor zover ik me kan herinneren was dit een leuke tijd. Ik weet nog dat ik een puzzel van Sinterklaas kreeg en daar heel blij mee was. Minder blij was ik toen ik niet met de grote kar mocht spelen...ik was nog niet aan de beurt. Ik ben richting huis gelopen...terwijl de kleuterjuf met mijn moeder belde om te melden dat ik eraan kwam. Onderweg naar huis bedacht ik me. Ik weet dat ik bij de zebra bij de Vivo stond en dacht: "Ik moet maar weer terug naar school, anders wordt mijn moeder misschien wel boos...!

2006, Dieuwke
?