Martinusschool ???

St. Rochusstraat ??? in Kerkrade, ( Toon op kaart )

31 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Martinusschool ???, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Martinusschool ??? foto

Op Martinusschool ??? vind je 4 klassenfoto’s en 31 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Deze school heet eigenlijk R.

Deze school heet eigenlijk R.K. Jongensschool St. Aloysius st. Martinusstraat 21. In 1962 ben ik op deze lager school gekomen (het was een jongensschool)Op de begane grond was een aparte school, toen werd er gezegd dat daar jongens op zaten die te dom waren(BLO school(niets van gemerkt want deze jongens waren net als de andere van de lager school ook "batraven")) Een ken ik nog goed dat is Paul Fohler(hij heeft nu een goed lopende cafe op de akerstraat Onderspekholz). Ik ben op deze school geweest tot het jaar 1966. Daarna gingen we naar het H.Hart school aan de graverstraat. Dit was toen de meisjesschool. Laatste jaren ken ik daar nog enkele namen van Jos Klaver, Anjo Wagelaar, Henny Notermans, Pierre Mijnes, Paul Pil, Marij Laven. Na deze school ben ik naar de Mavo Pius in de martinusstraat gegaan.

Martinusschool ???, 1962

De bovenverdieping van deze school was voor de leerlingen uit de Heilust,er was toen nog geen school in de Heilust.

De bovenverdieping van deze school was voor de leerlingen uit de Heilust,er was toen nog geen school in de Heilust. Ingestapt op de 4e klas. Meester Gigase. 5e Klas Meester Heunen, 6e klas Meester Toussaint.

Martinusschool ???, 1955

Het "knikkeren" & "´t dupkeswerpe" Mijn leraren waren o.

Het "knikkeren" & "´t dupkeswerpe" Mijn leraren waren o.a.: * Meester Jansen * Juf. Hamers * Meester Koken * Meester van Oeffelt (hoofdmeester)

Martinusschool ???, 1953

?