Martin Luther King Mavo/Havo

Lankvorst nummer ..? in Nijmegen, ( Toon op kaart )

161 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Martin Luther King Mavo/Havo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Martin Luther King  Mavo/Havo foto

Op Martin Luther King Mavo/Havo vind je 29 klassenfoto’s en 161 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We zijn begonnen in een noodkeet op de parkeerplaats in Hatert (Thorbeckestraat bij het winkelcentrum).

We zijn begonnen in een noodkeet op de parkeerplaats in Hatert (Thorbeckestraat bij het winkelcentrum). Hoofd van de school was zr. Anne-Marie Groothaert (kreng). Daarna zijn we verhuist naar Malvert 73-73. Hierna zijn we gegaan Lankforst 58-02. Wat ik me nog kan herinneren was meneer Sinnigge (??), leraar wiskunde. meneer Latta leraar scheikunde, meneer Hollaart leraar nederlands. Volgens mij was plaatsvervangend hoofd Koelman Ik weet nog wel dat we in deze periode 2 leraren weggepest hebben. Dat was de lerares Frans en een leraar Muziek. Hoe ze heetten ..... dat ben ik vergeten! Ik weet ook nog dat als we vijf onvoldoendes hadden, kwam er een brief thuis. Hobby was deze brieven (!!) te onderscheppen. Vrienden uit deze schooltijd waren: Bennie Maurits en Rob v.d. Sterre.

Martin Luther King Mavo/Havo, 1968

Ik zat in de barakken op lankforst en ik herinner me nog goed dat we met de gim rondjes om het bosje moesten lopen, de leraar heette iets van alkade of zo iets, hij zag er een beetje italiaans uit.

Ik zat in de barakken op lankforst en ik herinner me nog goed dat we met de gim rondjes om het bosje moesten lopen, de leraar heette iets van alkade of zo iets, hij zag er een beetje italiaans uit.iik zat op school met appie, louis sonja, els martie, frank de vos..............

Martin Luther King Mavo/Havo, 1973

Ik herinner me Gonnie Beekman,Coby Arts,Willie.

Ik herinner me Gonnie Beekman,Coby Arts,Willie...,2 zussen waarvan de jongste Connie heette!!!! En Joanie van der Sande....Zij kwam terug vanuit het buitenland. Verder herken ik een hoop leraren en leraressen op een van de- geplaatste foto's.Dhr. van Oosterhout(vroegere hoofd van de Matheusschool in Hatert),Marcus,Diepen,Rossum,Akkermans,Argante,enz...Verder schiet me nog te binnen,dat we op kamp zijn geweest in Wellerlooi.Leuke tijd gehad,is voorbij gevlogen. Zou best willen weten,hoe het met de vroegere klasgenoten is. daarvoor:fredalbers ,nul zes vijf twee vier drie een nul zeven vijf

Martin Luther King Mavo/Havo, 1972

?