Marthaschool

stortenbekerstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

60 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Marthaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Marthaschool foto

Op Marthaschool vind je 12 klassenfoto’s en 60 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

R.

R.K. Marthaschool

Marthaschool, 1952

Ik heb alleen in de eerste klas gezetten op deze school.

Ik heb alleen in de eerste klas gezetten op deze school. Daarna is deze lagere school opgeheven en verhuisd naar de ?? Rodeschool. Wie kan mij iets meer over deze school vertellen. Enkele klasgenoten in die tijd waren: Mary Boersma, Susan de Groot, Elsje de Koning etc.

Marthaschool, 1964

(Truus de Groen)zoekt voor haar moeder haar beste vriendin, ik weet alleen dat zy getrouwd is en naar het buitenland is verhuisd, waarschijnlijk australie of nieuw Zeeland, woonde vroeger van dijkstr 205 in Den Haag Haar meisjesnaam is Truus de Groen.

(Truus de Groen)zoekt voor haar moeder haar beste vriendin, ik weet alleen dat zy getrouwd is en naar het buitenland is verhuisd, waarschijnlijk australie of nieuw Zeeland, woonde vroeger van dijkstr 205 in Den Haag Haar meisjesnaam is Truus de Groen. Onze schoolperiode is van 1944 t/m 1953. Andere namen die ik nog ken zijn: Annie Haslinghuis, Tonia Vink, Riet & Duyvenbode, Ina ?,.... Koenen. Onze directrice was mevr. Buchels, onze handwerkjuf was mevr bergenhennengouwen, van lagere school herinner ik mij juffrouw van Dijk, daar mocht ik met mijn armen op Turven zitten. Mocht er iemand iets herkennen hiervan graag contact opnemen ***********

Marthaschool, 1943

?