Marnix Mavo

Willemstad in Willemstad, ( Toon op kaart )

33 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Marnix Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Marnix Mavo foto

Op Marnix Mavo vind je 0 klassenfoto’s en 33 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De brugklas op het Maria Immaculata Lyceum doorgebracht, maar niet veel gedaan.

De brugklas op het Maria Immaculata Lyceum doorgebracht, maar niet veel gedaan. Dus verder op de Marnix Mavo.Leuke tijd gehad. Ik was niet de braafste in de klas. Werd er af en toe uit gestuurd. Heb zeer regelmatig het schoolreglement moeten overschrijven als straf. Heb dat ook een keertje gedaan met mooie letters en had plaatjes bijgevoegd. Dat is later in het archief van de school terecht gekomen. De direkteur had zoiets nog nooit meegemaakt. Slappe lach omdat meneer Vellekoop zijn gulp openstond. Donkerblauwe pantalon en een kanarie-gele onderbroek.....stel het je even voor. En niet te vergeten de leerkrachten Vlieger, Koster, van Breugel, Sietsma of Sierksma?? met zijn geloofsovertuiging en Linda Criens voor de gym-lessen.

Marnix Mavo, 1973

Zat in de klas met Hans Jansen, Michiel Heidsieg, Jan de Vries.

Zat in de klas met Hans Jansen, Michiel Heidsieg, Jan de Vries. Na 1 jaar ben ik naar Aruba vertrokken met mijn ouders enmijn zusje.

Marnix Mavo, 1965

Wie kent mij nog?.

Wie kent mij nog?

Marnix Mavo, 1970

?