Markiezaat College (Antonie keldermans)

Nobellaan ... in Bergen op Zoom, ( Toon op kaart )

270 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Markiezaat College (Antonie keldermans), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 270

Op Markiezaat College (Antonie keldermans) vind je 2 klassenfoto’s en 270 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 131

De school is gestart in het Markiezenhof.

De school is gestart in het Markiezenhof. Na een jaar is het toenmalige adres aan de Watstraat betrokken. De inrichting van de lokalen hebben de leerlingen zelf gemaakt. Dat was een leuke vrij gevochten tijd. In die tijd bouwde we gezamenlijk b.v. een carnavalswagen voor de optocht. We hadden grote schoolfeesten. Tegenwoordig ga je naar de disco, toen was zoiets op school. Ik hen de afdeling electrotechniek gevolg en in 1965 mijn diploma gehaald.

2002, Rien

Studierichting: Elektronica Vakkenpakket: technologie, analoge techniek, digitale techniek, telecommunicatie, regeltechniek en bedrijfskunde.

Studierichting: Elektronica Vakkenpakket: technologie, analoge techniek, digitale techniek, telecommunicatie, regeltechniek en bedrijfskunde

2002, Wout

Ik heb er alleen de schakelklas gevolgd (S2).

Ik heb er alleen de schakelklas gevolgd (S2). Wel zg. bevorderd met lof. Veel gelachen op deze school met zijn nu vreemde opvattingen. Je kon er tenminste afgestuurd worden met te moderne inzichten.

2002, Deleted
?