Mariëndaal MULO

Mariëndaalseweg of Zijpendaalseweg Arnhem in Arnhem, ( Toon op kaart )

47 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mariëndaal MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 23
  • Schoolgenoten 47

Op Mariëndaal MULO vind je 23 klassenfoto’s en 47 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 35

Zie ook onder Heselberg Mavo t...

Zie ook onder Heselberg Mavo te Arnhem. Deze school is gefuseerd met de Heselberg in 1968 of 1969. Ik weet nog dat we buiten les kregen aan een soort vijvertje als het mooi weer was met heel veel kikkers erin. Mr. Maarsen heeft een keer kikkers in zijn laatje gehad van ons. Hij was daar erg bang voor toen. Klein schooltje met volgens mij maar 4 klassen. Meester Maarsen en Mevr. van Engen Koek waren ook aan deze school verbonden.

2003, Deleted

Begonnen in de noodwoningen bi...

Begonnen in de noodwoningen bij het Gravinnenbos. Zomers tennissen en 's winters schaatsen bij Bunt (?)Ik herinner me mevr.Engen Koek, de hr. Doets,Baars en Verbeek (met zijn krakende schoenen). Maar vooral Henk Gemser de latere schaatstrainer, die ons gymles gaf in de Bauerstraat.(of gaf hij les op de MEAO?, dat ben ik kwijt). Door het samengaan met de Heselbergh kwamen er allerlei "vreemde" gezichten bij. Zo af en toe zie ik nog wel eens oude bekende, dat krijg je als je altijd in Arnhem blijft wonen,hè.

2003, Deleted

In de 2de kwam ik na pasen op ...

In de 2de kwam ik na pasen op deze school i.v.m. slechte cijfers op de Lorentz HBS. Lokalen in noodgebouwtjes op de "Gulden Bodem". Mevr. van Engen voor frans, streng, maar gaf goed les. Hr. v.d. Woude voor wiskunde. Omdat ik er goed in was (HBSbasis) moest ik vaak sommen op het bord maken. Klasgenoten: Albert van 't Blik (bijna 30 jaar mee getrouwd geweest, wij hebben 2 zonen), Loes van Zeben, Eddy van Drumpt, Ronnie Ruys, Micky v.d. Bos, Martin Rigters(?). hr. van Berkel, hr. Doets, "Dombo" met krakende schoenen. Veel plezier gehad op deze school.

2003, Wilma
?