Marie Bonnike

Slotervaart in Amsterdam, ( Toon op kaart )

127 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Marie Bonnike, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Marie Bonnike foto

Op Marie Bonnike vind je 31 klassenfoto’s en 127 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Broeder Justus Zuster Henriette Type leraar Fred de Bruin.

Broeder Justus Zuster Henriette Type leraar Fred de Bruin. Eten na klas koken in een plastic zak doen en op de dijk legen.

Marie Bonnike, 1972

we hadden een ploegje in de klas.

we hadden een ploegje in de klas. ik kan mij nog wel een aantal namen herineren, dat waren robbie(hamburgerbil,vanwege zijn hogebillen) punkie,(zijn moeder zat in een rolstoel en deed aan rolstoeldansen, en deed altyd groene zeep in zijn haar)vandaar zijn bijnaam. deze school zat in slotervaart. Achter het postkantoor. Wij hadden ook een leraar met een glazen oog.Wie en wat voor vak hij gaf weet ik niet meer. mijn e mail is walmar@chello.nl

Marie Bonnike, 1979

De kooklessen van mevr.

De kooklessen van mevr. van Wanroy en juffrouw Peters.Broeder Justus. Zingend Blowing in de wind. mevr. Leurink een geduldig docent. Zuster Celine die voor de koffie en thee zorgde voor de docenten. Juf de block, Hr de Bruin typeles, Handwerken: juffr. de Ruyter. Zr Harriet en haar strafkamertje. Directeur Nijland. I.H.N.O klas. Irma aarts, Karin, Marja Beumer, Margriet Bonte, Jose Veen,Birgitta vereecke,Nelly Koopman, Gerda Sluter. Marie Jose. Isabella Solavera. Hr Dopheide [enge manvond ik dat] schoolplein oppasser. Hr Hendriks concierge. Het eerste schooljaar was niet leuk maar de jaren erna waren geweldig. Leuke schooltijd gehad. Ben getrouwd sinds 1980 en heb 2 zoons van 23en 19jaar oud.

Marie Bonnike, 1970

?