Mariaschool (Zie vanaf 1970 ook de St Antoniusschool)

Dr. Schaepmanlaan (Zie vanaf 1970 ook de St Antoniusschool; Amsterdamseweg) in Amstelveen, ( Toon op kaart )

103 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mariaschool (Zie vanaf 1970 ook de St Antoniusschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 14
  • Schoolgenoten 103

Op Mariaschool (Zie vanaf 1970 ook de St Antoniusschool) vind je 14 klassenfoto’s en 103 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 85

Fijne herinneringen aan de Mar...

Fijne herinneringen aan de Mariaschool, een meisjesschool. In de 1e en 2e klas hadden we juffrouw Weenen. Daarna ging ze met pensioen. Ook waren er nog nonnen op school, een voor handwerken en het hoofd van de school was een non. Het heeft wel indruk gemaakt. In de 5e klas ging de school opeens samen met de jongensschool, de Anthoniusschool. Nu dat vonden we eerst niets, maar het wende snel. Leuke tijd gehad.

2003, Marian

het grote schoolplein waar je ...

het grote schoolplein waar je heerlijk op kon spelen. De schoolmelk uit de flesjes met het sparen van de doppen voor de missie

2003, Deleted

De reunie enkele jaren geleden...

De reunie enkele jaren geleden vond ik erg leuk, want bijna iedereen was aanwezig. Jammer alleen dat zuster Virginie al was overleden. Ik zat in de klas bij o.a. Ina, Loes, Ineke, Elly, Claudia, Marleen, Ineke, Cecile, Marjan, Carla, Anneke, Astrid, Margot, Ellen, Marga, Margreet, Marjolein - zodra ik tijd heb, zal ik de klassefoto van de 6e klas inscannen. Groetjes van Lia

2003, Lia
?