Mariaschool Stein/Kerensheide

in Stein, ( Toon op kaart )

87 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mariaschool Stein/Kerensheide, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mariaschool Stein/Kerensheide foto

Op Mariaschool Stein/Kerensheide vind je 9 klassenfoto’s en 87 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mijn eerste communie in 1953.

mijn eerste communie in 1953

Mariaschool Stein/Kerensheide, 1952

We woonden schuin tegenover de school naast Gommers (directeur van de jongensschool naast de onze).

We woonden schuin tegenover de school naast Gommers (directeur van de jongensschool naast de onze). Zijn dochter gaf les in de 3e klas bij ons. Juffrouw Smeets, Puts en ???

Mariaschool Stein/Kerensheide, 1956

In de eerste klas hadden we een half jaar les van juffrouw Lenie Coumans.

In de eerste klas hadden we een half jaar les van juffrouw Lenie Coumans. Zij is altijd mijn favoriet gebleven. Ze zag eruit als een fimster en kwam naar school in een prachtige OldTimer. Na een half jaar ging ze met zwangerschapsverlof. Ze werd vervangen door Juffrouw Nunen. Zowel in de 2de als in de 5 de klas hadden we les van Juffrouw Konijnenburg. Ze was streng en vertelde ons haar kampervaringen. Ze rook naar 4711. Als je je werk goed deed kreeg je een toffee die ook naar 4711 smaakte. Wij konden het niet goed vinden samen. Ik herinner me dat ik naast Saskia Swietering zat. Juffrouw Roberts in de 4de klas was een hele lieve juf. In klas 6 juffrouw Smeets die ons tamelijk besmuikt de beginselen van de voortplanting bijbracht, waar de meesten van ons al meer vanaf wisten dan zij...;) Soms gingen we film kijken op de zolder van de "Jongensschool". Ook repeteerden we daar met het zangkoor o.l.v. meester Gommers. Op dinsdagmiddag kregen we blokfluitles van meester Bokken.

Mariaschool Stein/Kerensheide, 1965

?