Mariaschool Katholiek Basisonderwijs

Dr. Schaepmanstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

336 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mariaschool Katholiek Basisonderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mariaschool Katholiek Basisonderwijs foto

Op Mariaschool Katholiek Basisonderwijs vind je 109 klassenfoto’s en 336 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was verliefd op een juffrouw en op sommige meisjes van de klas.

Was verliefd op een juffrouw en op sommige meisjes van de klas. Zat samen met Juan in de klas en haalde altijd samen kattekwaad uit,waardoor later we beide elk in een aparte klas (een in groep A de ander in groep B) kwamen. In de 5e en 6e klas zaten Martin, Hans, Peter, Angelique, Ellen, Rosa en nog vele andere waarvan ik hun naam niet meer weet. Juffen: juffrouw spruit,meesters: Rob lot ,Peter van Gameren ,de directeur was: Cees Hola

Mariaschool Katholiek Basis..., 1972

leuke school de 6e klas 2keer gedaan herken wel verschillende namen zoals wiliam en tony mijn buurjongens en uit het 2e jaar sylvia en andere.

leuke school de 6e klas 2keer gedaan herken wel verschillende namen zoals wiliam en tony mijn buurjongens en uit het 2e jaar sylvia en andere

Mariaschool Katholiek Basis..., 1976

Alleen de eerste klas hier doorlopen.

Alleen de eerste klas hier doorlopen. De Apollo Maanlanding was in dat jaar en de Juffrouw had een radio meegenomen. Mijn nichtje Gabrielle zat bij me in de klas.

Mariaschool Katholiek Basis..., 1969

?