Mariaschool (bestaat niet meer)

Schoolstraat 14 in Duiven, ( Toon op kaart )

116 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mariaschool (bestaat niet meer), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mariaschool (bestaat niet meer) foto

Op Mariaschool (bestaat niet meer) vind je 5 klassenfoto’s en 116 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

onze juffrouw had een houten (?) arm, speciale opvoeringen waarvoor we ons speciaal aankleden, mijn vriendin Doortje Hoppenreijs, we maakten iets speciaals voor de school met 'propjes'.

onze juffrouw had een houten (?) arm, speciale opvoeringen waarvoor we ons speciaal aankleden, mijn vriendin Doortje Hoppenreijs, we maakten iets speciaals voor de school met 'propjes'. Ik liep soms langs een kerkhof naar school en dat was 'eng'.

Mariaschool (bestaat niet m..., 1969

Onderbouw Jufrouw v d Nouweland (eerst Stevens) Bovenbouw Meneer (Stan ?) van Gils.

Onderbouw Jufrouw v d Nouweland (eerst Stevens) Bovenbouw Meneer (Stan ?) van Gils

Mariaschool (bestaat niet m..., 1973

ik herinner me juffrouw van het Anker, die had een kunsthand dat was op zich al eng voor kinderen, maar zij was ook echt niet aardig want ze was altijd chagerijnig en als ze kwaad werd .

ik herinner me juffrouw van het Anker, die had een kunsthand dat was op zich al eng voor kinderen, maar zij was ook echt niet aardig want ze was altijd chagerijnig en als ze kwaad werd ..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mariaschool (bestaat niet m..., 1986

?