Mariaschool

Bestevaerstraat 12 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

97 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mariaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mariaschool foto

Op Mariaschool vind je 8 klassenfoto’s en 97 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me dezusjes Groen, de foto uit de 6 de klas met Zr Elize, Juffr Buijs van klas 4 zou graag weten of iemand weet waar ze woont.

Ik herinner me dezusjes Groen, de foto uit de 6 de klas met Zr Elize, Juffr Buijs van klas 4 zou graag weten of iemand weet waar ze woont. Juffr van der Zee,Mevr Habich, Juffr Vonk, meisje Zomerdijk Nel de Lange, Nelien van het Zand, de Lange.

Mariaschool, 1956

Weet niet zoveel maar wel dat er nog nonnen waren,en die waren erg streng.

Weet niet zoveel maar wel dat er nog nonnen waren,en die waren erg streng. In de derde klas mochten we niet naar het toilet onder de les als we dan wel twee vingers opstaken konden we op de gang staan en vooral niet toch gaan.(deed ik wel natuurlijk) Kreeg je met de linniaal een tik op je vingers.

Mariaschool, 1961

Alleen klas 5 en 6 heb ik daar doorlopen.

Alleen klas 5 en 6 heb ik daar doorlopen. Mijn vriendin was Anja Wijnker en ik fietste naar school met mijn zus Jannie en buurmeisje Marloes Kok. Erg leuke herinneringen!

Mariaschool, 1960

?