Mariaschool

kerkpad in Horn, ( Toon op kaart )

101 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mariaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mariaschool foto

Op Mariaschool vind je 5 klassenfoto’s en 101 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke reunie gehad in 1995! Bijna iedereen was nog precies hetzelfde.

Leuke reunie gehad in 1995! Bijna iedereen was nog precies hetzelfde. Alleen Johnnie Rooswinkel was onherkenbaar veranderd...

Mariaschool, 1972

Als buitenkerkelijk meisje uit de Randstad had ik moeite met al die weesgegroetjes! En, jaaaa, ik zie ze nog zo voor me: Zuster Ortrudis (lief - klas 3), Zuster Yvonette ("het is hier geen jodenkerk" - klas 6), mr.

Als buitenkerkelijk meisje uit de Randstad had ik moeite met al die weesgegroetjes! En, jaaaa, ik zie ze nog zo voor me: Zuster Ortrudis (lief - klas 3), Zuster Yvonette ("het is hier geen jodenkerk" - klas 6), mr. Peters (klas 5?), mr. Daniels (klas 4?), en klas 2: een mr. met een klompvoet, heette die niet mr. Jansen? En klas 1, een hele lieve oudere juf, altijd met een beige jasje aan.... Was dat mw. Hendriks?

Mariaschool, 1968

Zuster Yvonette,die onder geen beding "non"genoemd mocht worden,de trouwdag van juffr.

Zuster Yvonette,die onder geen beding "non"genoemd mocht worden,de trouwdag van juffr.Riet Verlinden met de heer Joop Janssen(wiens naam ze maar ordinair vond)juffrouw Hendriks natuurlijk de heer Daniels en juffr. Grubben, zuster Ortrudis.En de varkensstal van Schreurs,een gouden tijd......

Mariaschool, 1966

?