Mariaschool

Kasteelstraat in Heijen, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mariaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mariaschool foto

Op Mariaschool vind je 5 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb vanaf 1970 tot 1976 op de mariaschoolgezeten.

Ik heb vanaf 1970 tot 1976 op de mariaschoolgezeten. Ik woonde eerst in Bergen, en kwam hier op de 1e klas. Die was toen nog niet in de sleedoornstraat. een paar jaar later verhuisde we daarna toe. Ik herinner me nog de zanglessen van Juf Ummetum, juf koopmans die je aan de oren trok!!! Toen mocht dat nog!!!!! Meester Lambrechts ( overleden) en meester willems die met dierndag vaak een banaan kreeg.... klasgenootjes, als Erica, anita, paola, brigitte, hetty, angeliek, ricky,marleen (die is in 1990 overleden)

Mariaschool, 1970

heb bij Elly Roelofs,Rinie linsen,Jan lintzen,en Jose Hendriks in de klas gezeten.

heb bij Elly Roelofs,Rinie linsen,Jan lintzen,en Jose Hendriks in de klas gezeten.Heb les gehad van meester Lambregts,Spronk, en volgens mij ook juf Koopmans

Mariaschool, 1967

heb in heijen op schol gezeten eerst in de schoolstraat (oude school) erg gezellig vooral swinters altijd schaatsen op schholplien achter en in de weilande achter het kasteel.

heb in heijen op schol gezeten eerst in de schoolstraat (oude school) erg gezellig vooral swinters altijd schaatsen op schholplien achter en in de weilande achter het kasteel. Vrij senl daarna naar de sleedoornstraat. Hier hebben wij enkele jaren tegen over de school gewoont. Les gehad van meester Lambrechts en Willems. Twee keer twee jaren in gemengde klassen gezeten. Erg leuke tijd gehad. Daarna met bijna gehele klas naar mook op school gegaan. Heb in de klas gezeten met 2 x Koenders / v Doorn / Louis Vink / Mientjes / Hermsen en de andere waarvan ik nu even niet op de naam kan komen. Zou graag iets vernemen van Hermien Fleure

Mariaschool, 1969

?