Mariaschool

Turfpoortstraat 66 in Naarden, ( Toon op kaart )

51 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mariaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mariaschool foto

Op Mariaschool vind je 8 klassenfoto’s en 51 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de schoolreisjes in klas 5 en 6 de bezoeken aan de kerststal in het klooster juffrouw Nibbelke zuster Clara Magdalena.

de schoolreisjes in klas 5 en 6 de bezoeken aan de kerststal in het klooster juffrouw Nibbelke zuster Clara Magdalena

Mariaschool, 1951

Waar ik mee omging was De tweeling Henderiks Annie en Mien die woonde in de zelfde straat als de school en ook voornaan(sorry) Winter vergeten woonde nasst de school aan de achterkant Sjaantje Aué ook uit die straat en Greetje R0beers .

Waar ik mee omging was De tweeling Henderiks Annie en Mien die woonde in de zelfde straat als de school en ook voornaan(sorry) Winter vergeten woonde nasst de school aan de achterkant Sjaantje Aué ook uit die straat en Greetje R0beers . Bea de GooyerOok Ida Koopmanschap zat in de klas Trees Wijngaard van de Keverdijk.Lida Koopmanschap van de groenteboer. Wil Rutgers die woonde ernaat als ik me goed herrinner in de Vitusstraat Trees Ranzijn? Met de kinderen van de keverdijk hadden wij altijs wel lol onderweg van school naar huis .Moesten toch altijd 20 min lopen van de school .Indertijd was het best wel bedrijvig . De militairen liepen keurig in rijen van Naarden naar de Keverdijk daar waren toen nog houten Barakken . De zusters en juffrouw Nibbelke waren vreselijk In de 6e klas ben ik naar de Hendericusschool gegaan in Bussum waar ik hele fijne jaren heb doorgemaakt hele leuke sfeer. Voekde mij daar goed op mijn gemak.

Mariaschool, 1948

ik kwam op deze school in de 1e klas bij een aardige zuster en ik heb met name leuke herinneringen aan de Sinterklaastijd ; dan liepen we met de hele scool liedjes te zingen allemaal hand in hand over het hele plein, door de school en zelfs door het kloos

ik kwam op deze school in de 1e klas bij een aardige zuster en ik heb met name leuke herinneringen aan de Sinterklaastijd ; dan liepen we met de hele scool liedjes te zingen allemaal hand in hand over het hele plein, door de school en zelfs door het klooster. Later zijn de nonnen vertrokken en werd de Hr.Brinker hoofd van de school. Met neme juf Nibbelke was erg streng!Toen ik in de 5e klas zat moesten wij bij de intocht van Sinterklaas zingen bij het Arsenaal en dat is voor mij altijd verbonden geweest met de moord op John Kennedy. Ook weet ik nog heel goed dat we vaak na school aan de overkant op de kanonnen zaten ons huiswerk te maken. Na deze school ben ik naar de MMS gegaan in Laren als enige uit mijn klas . Mijn beste vriendin in die jaren was Marijke van Olffen.

Mariaschool, 1959

?