Mariaschool

Dorpstraat in Ulvenhout, ( Toon op kaart )

158 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mariaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mariaschool foto

Op Mariaschool vind je 14 klassenfoto’s en 158 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

'n herinnering aan de "grote bewaarschool"bij Zr.

'n herinnering aan de "grote bewaarschool"bij Zr.Petra. Het zal 1952 zijn geweest.Een van de kinderen was nog niet geschikt om naar de 1e klas van de lagere school over te gaan.Zr.Petra kwam toen de "grote klas"binnen om iemand uit te zoeken haar te helpen bij planten water geven e.d.en koos voor deze leerlinge. Wat was het klasje jaloers! Werd er altijd maar zo met kinderen omgegaan.Anders was het bij de komst van zwarte Piet.De kadootjes die boven uit het zolderraam werden gegooid waren altijd bestemd voor de kinderen van dezelfde families! Brachten misschien het meest het nonnenklooster binnen!

Mariaschool, 1951

Zoveel.

Zoveel

Mariaschool, 1972

Heb hier een leuke tijd gehad ondanks dat ik vaak het buitenbeentje was ***beste herrinneringen aan juffr de kuier meneer de potter en timmermans en natuurlijk juffr van schaijk en verhoeven.

Heb hier een leuke tijd gehad ondanks dat ik vaak het buitenbeentje was ***beste herrinneringen aan juffr de kuier meneer de potter en timmermans en natuurlijk juffr van schaijk en verhoeven

Mariaschool, 1982

?