Mariakroon

Ridderstraat 10 in Culemborg, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mariakroon, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mariakroon foto

Op Mariakroon vind je 9 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik mocht van deze school af omdat mijn moeder na 15 jaar inverwachting was.

Ik mocht van deze school af omdat mijn moeder na 15 jaar inverwachting was. Heb tot aan het sterven kontakt gehad met Zuster Edward zij is klasseleerares geworden na het overlijden van Zuster Maria. 1956. Zuster Edward heeft in het bejaardenhuis gezeten in Heeswijk-Dinther waar ik nog meer Zusters tegen kwam uit het internaat. oa de Zuster die muziek les gaf.

Mariakroon, 1956

De wandelingen in rij door Culemborg naar o.

De wandelingen in rij door Culemborg naar o.a. de Lek (ooit molesteerden we veerboot!)Maar is veel meer dat ik me herinner.

Mariakroon, 1961

bruidje zijn in de processie.

bruidje zijn in de processie. in het bad (7 jaar!) met een lang katoenen badhemd aan. pianokamertjes waar ik goed piano heb leren spelen van soeur Mediatrix. wandelingen in de rij naar buiten. Herman Jegers als 10(??)-jarige misdienaar, die ik toen zo leuk vond. mijn 1e communie daar, helemaal in mijn uppie. sinterklaasfeest was daar altijd fantastisch met witte schimmel en zwarte piet (chaquejour) toneeluitvoeringen

Mariakroon, 1939

?