Maria Van Jesse

Delft in Delft, ( Toon op kaart )

172 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maria Van Jesse, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Maria Van Jesse foto

Op Maria Van Jesse vind je 45 klassenfoto’s en 172 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Herinneren jullie ook nog juffen Van Riet, Hoefnagel, Van der Heij, Van Veen, en meesters Ammerlaan, Huster en Dresmé? Ik ben ze niet vergeten, heb een leuke tijd gehad op de Maria van Jesse school.

Herinneren jullie ook nog juffen Van Riet, Hoefnagel, Van der Heij, Van Veen, en meesters Ammerlaan, Huster en Dresmé? Ik ben ze niet vergeten, heb een leuke tijd gehad op de Maria van Jesse school. Ik heb klassefoto's toegevoegd, maar herinner mij niet alle namen. Wie nog wel?

Maria Van Jesse, 1977

De leraren die ik mij goed kan herinneren zijn natuurlijk meester Jaspers, juffrouw Sinnighe, mevrouw van Riet, meneer Hoek, die vaak de hoogste klassen had, en mevrouw van Rooijen-van Koppen, die volgens mij de derde klas meestal had.

De leraren die ik mij goed kan herinneren zijn natuurlijk meester Jaspers, juffrouw Sinnighe, mevrouw van Riet, meneer Hoek, die vaak de hoogste klassen had, en mevrouw van Rooijen-van Koppen, die volgens mij de derde klas meestal had. In mijn klas zaten o.a. Helma Kool, Astrid van Gentevoort, Ellen Warffemius, Loes Zwaard,Frans van der Zanden en Ad Post. Verder vond ik het altijd een feest om op die school jarig te zijn, want dan mocht je op het schoolplein de vlag hijsen. Ik had de pech, dat er nog iemand op dezelfde dag jarig was, dus heb het nooit alleen mogen doen, maar het was toch een bijzonder iets. Wie herinnert zich nog de handwerklessen van mevrouw van Waasdorp? Volgens mij kregen de jongens en meisjes daar verschillend les in.

Maria Van Jesse, 1963

Zonde dat er nu alleen nog een parkeerplaats is.

Zonde dat er nu alleen nog een parkeerplaats is. Gek dat ik bijna niemand meer van deze school zie terwijl ik nog lang in de buurt heb gewoond. Tijd voor een reunie

Maria Van Jesse, 1976

?