Maria School

Kerklaan 2 in Langeveen, ( Toon op kaart )

86 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maria School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Maria School foto

Op Maria School vind je 3 klassenfoto’s en 86 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Als ik aan mijn lagere schooltijd denk, dan denk ik aan juffrouw Haverkort.

Als ik aan mijn lagere schooltijd denk, dan denk ik aan juffrouw Haverkort. Haar vond ik de leukste juf. Ik heb 3 jaar les van haar gehad. Wij hebben nog les gehad in de oude school en in het parochiehuis. Ik weet nog dat we naar de nieuw school gingen. Ik herinner me nog mijn eerste breiwerk (met grote gaten) wat mee moest naar de de nieuwe school. Ik heb met de verhuizing per ongeluk de inktpot er op laten vallen. Daar was ik mooi van af. Ik heb ook op het zangkoortje bij pastoor Jansen gezeten. Wij kregen als we gezongen hadden bij een doop vaak een reep chocolade. Ik weet nog dat hij ponny's had waar Frans Kuipers op mocht rijden of er zelfs onder hing!

Maria School, 1957

de school naast cafe waaier was voor mij een plek waar ik na al die jaren ook nog weer gewerkt heb in de confectie van morsman.

de school naast cafe waaier was voor mij een plek waar ik na al die jaren ook nog weer gewerkt heb in de confectie van morsman. de laatste twee jaar, klas 5 en 6 heb ik beleefd in de school die er nu nog staat.Ook heb ik samen met mijn buurmeisje lies schothuis deze school een periode schoongemaakt. Hoofd v.d. school was toen de heer hudepohl.

Maria School, 1955

Ik ben nog naar het parochiehuis geweest.

Ik ben nog naar het parochiehuis geweest.

Maria School, 1957

?