Maria Reginaschool

Noordeinde 51 in Zevenaar, ( Toon op kaart )

169 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maria Reginaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Maria Reginaschool foto

Op Maria Reginaschool vind je 23 klassenfoto’s en 169 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In 1959 kwam de nieuwbouw van deze school klaar.

In 1959 kwam de nieuwbouw van deze school klaar. In de loop van de 5e klas verhuisde ik van de gemengde lagere school in de Schoolstraat naar de Maria Regina school. Als ik me goed herinner hadden we toen juffrouw Schepers. En in het laatste jaar, de 6e klas, 1960/1961, meester Rikken. Klasgenoten die ik me herinner: Els Ubbink, Lucy Benen, Ceciel Tomassen, Harry Berntsen, Henk Berntsen, Gerrie Gudden, Frans Jansen, Lambert Luising, Kees Lusing, Renee ??? (donker van haar), Piet Kaal, Eddie Kaal, Willy Elshof, Frans meuleman, Corrie Roelofsen, en natuurlijk Wim Maassen die zich net gemeld heeft. Verder ....???

Maria Reginaschool, 1959

In de 1e klas had ik Mevr.

In de 1e klas had ik Mevr. Grimmelikhuisen (of zoiets). De 2e klas was Egbert Koops, een natuurfreak. De 3e klas Ria Kock (later getrouwd met Sjef IJzermans). De 4e klas weer Koops. De 5e klas dhr. Kleinpenning, maar zat in een halve 5e en 6e klas bij ... (hij had een volle baard... Baardmans misschien?) en de 6e klas Sjef IJzermans (later hoofd v.d. school in Lentemorgen II). Ik ben benieuwd wie zich zoal melden.

Maria Reginaschool, 1966

Leuke school, heb het daat erg naar mijn zin gehad.

Leuke school, heb het daat erg naar mijn zin gehad. Jammer genoeg moest ik in de derde klas naar een andere school omdat we verhuist waren. Ben eigelijk benieuwd hoe het met een aantal mensen gaat, zoals Gerbienne en Rob Keultjes, Bianco Hermsen en Nico... ben zijn achternaam even kwijt.

Maria Reginaschool, 1976

?