maria regina

dr. Schaepmanlaan 5 in Amstelveen, ( Toon op kaart )

82 scholieren

Bekijk de volledige pagina van maria regina, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 30
  • Schoolgenoten 82

Op maria regina vind je 30 klassenfoto’s en 82 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 75

namen van leerkrachten.

namen van leerkrachten. juffrouw Hilgers,jufr.Bakker, zuster Theodora, namen van klasgenoten Irma de jong, marielle van bunningen, yvonne de vries,ans straub en vele andere

2002, Els

Eerst zat ik op de Schaepmanlaan, later gingen we verhuizen naar Pandora en toen heette de school Amstelborg Ik zat daar op school met Alice van der Laan.

Eerst zat ik op de Schaepmanlaan, later gingen we verhuizen naar Pandora en toen heette de school Amstelborg Ik zat daar op school met Alice van der Laan. Ik kan me de juffrouwen, Veldhuis (engels), Huis in t'Veld (secrataris) en Neynens (zorgvakken)herinneren.

2002, Yvonne

werkweek in Boxtel!! geweldig.

werkweek in Boxtel!! geweldig. spannende tijd. Nonnen en priesters werden "gewone" burgers. proefproject: Opleiding via IVIO> wie hebben er nog meer aan dit project meegedaan en wat is er van jullie geworden? Ik en mijn vriendin zijn secretaresse geworden.

2003, Deleted
?