Maria Montessori Kleuterschool

Capadosestraat Den Haag in Den Haag, ( Toon op kaart )

5 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maria Montessori Kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Maria Montessori  Kleuterschool foto

Op Maria Montessori Kleuterschool vind je 2 klassenfoto’s en 5 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuk schoolplein waar ik vooral de sneeuwklokjes in de tuin mooi vond en het steltlopen met mooi weer,ik kan mij en Jan uit de klas herinneren en Bianca volgens mij is de school dichtgegaan en ben ik naar een andere kleuterschool gegaan.

Leuk schoolplein waar ik vooral de sneeuwklokjes in de tuin mooi vond en het steltlopen met mooi weer,ik kan mij en Jan uit de klas herinneren en Bianca volgens mij is de school dichtgegaan en ben ik naar een andere kleuterschool gegaan.Het grappige is dat mijn kinderen toen ze naar Montessori gingen ik de materialen nog herkende en ik wist niet waarvan,ik vernam van mijn moeder dat deze school dus Montessorikleuterschool is geweest waar ik toen op zat.

Maria Montessori Kleutersc..., 1970

ik zoek klassenfoto'sen Christiaan Mahieu en Ine van der Ham.

ik zoek klassenfoto'sen Christiaan Mahieu en Ine van der Ham

Maria Montessori Kleutersc..., 1945

Dit moest lagere school zijn achter de Troelstrakade maar weet niet hoe ik dit moet veranderen, ik was zo ondeugend op deze school denk dat hte daarom niet goed is gegaan hahaha.

Dit moest lagere school zijn achter de Troelstrakade maar weet niet hoe ik dit moet veranderen, ik was zo ondeugend op deze school denk dat hte daarom niet goed is gegaan hahaha

Maria Montessori Kleutersc..., 1973

?