Maria Mavo/Mulo

Koningstraat 20 in Haarlem, ( Toon op kaart )

384 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maria Mavo/Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Maria Mavo/Mulo foto

Op Maria Mavo/Mulo vind je 46 klassenfoto’s en 384 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hele leuk school, vooral goede herinneringen aan het weekje weg in Valkenswaard en onze eindexamenstunt! Van de leraren weet ik nog dhr.

Hele leuk school, vooral goede herinneringen aan het weekje weg in Valkenswaard en onze eindexamenstunt! Van de leraren weet ik nog dhr. Kuijer, dhr. Copijn, een rare man als geschiedenisleraar hij woonde in Amstelveen en we hadden het idee dat hij altijd dronken was, Sjors Custers. Had een oogje op mijn zus. Mw Klaver gaf ongeveer alle vakken waar ik een hekel aan had! De directeur die we hadden is later directeur geworden op een school in Heemstede. En zo heb ik nog veel meer herinneringen aan deze school ik heb er 4 te gekke jaren gehad.

Maria Mavo/Mulo, 1974

Klas 3b.

Klas 3b

Maria Mavo/Mulo, 1956

leerlingen: eerste twee jaar zijn o.

leerlingen: eerste twee jaar zijn o.a. Paul Verzijlberg, Ronald Bakker, Cees Dollé, Richard Schoonebeek (een van mijn maatjes), Richard Hilberts, Antoinette Modderman, Paula, Marcel Eerhart, Frans van den Heuvel, Kees Dolle, Ed (Eppo)Dorland, Linda Geeris, Dorien Verdam, Robert Bouma, Erwin Akersloot, George Morris, Frank Jansen (broer van Ron Jansen)latere jaren o.a. John van de Belt, Ron v. Altena, Mark Menken, Ron Jansen, Michel van Heerden, Patrick Hart, Anja?, Nicolette Oudolf, Michelle?, marina v. Schaik, Kittie, Gaby Godijk, Petra ? Maria Doesbaba? Pauze soms een half tijgerbol bij de bakker halen en vullen met pindasaus bij de snackbar, als ik er nu aan denk hoe had je het kunnen eten. En gym op de voetbalvelden was altijd leuk, eerste twee jaar was ik een kluns op sportgebied maar dat is gelukkig goed gekomen. Ook nog meegedaan met rugbykampioenschap voor scholen in Haarlem en hebben de finale ook gewonnen met onze groep en daar waren we best trots op.(zie foto) Mariska Brinkman = tekenen, veel van geleerd, George Custers (broer van zanggroep Custers) = Geschiedenis leraar mooie verhalen en altijd iets over Rusland, , Metselaar = Aardrijkskunde, van Mierlo = gymleraar. Stam = Engels met zijn grijze haren en stoppelbaard

Maria Mavo/Mulo, 1980

?