Maria Mavo (voorheen Maria Mulo)

Mariastraat 16 in Bussum, ( Toon op kaart )

547 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maria Mavo (voorheen Maria Mulo), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Maria Mavo (voorheen Maria Mulo) foto

Op Maria Mavo (voorheen Maria Mulo) vind je 128 klassenfoto’s en 547 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

met de trein met marga steenman en kees nelis.

met de trein met marga steenman en kees nelis. tonny en siny van der pijl, daar vrijdagsavonds logeren in verband met dansles. de stenen trappen, juf karhof, juf disch, hr. alessi, pater lamers, patat bij de kerk en hoe kan ik de hr. jennisse en de hr sanders nu vergeten ?

Maria Mavo (voorheen Maria ..., 1965

Ik herinner me heel goed de leraren: Sanders (Frans), Robijns (geschiedenis?), Karhof (Duits en Engels), Disch (nederlands), de Rooij (handel), Pool, een zuster die geschiedenis gaf en regelmatig in tranen uitbarstte), Kluck (muziek), de dames Ram.

Ik herinner me heel goed de leraren: Sanders (Frans), Robijns (geschiedenis?), Karhof (Duits en Engels), Disch (nederlands), de Rooij (handel), Pool, een zuster die geschiedenis gaf en regelmatig in tranen uitbarstte), Kluck (muziek), de dames Ram. Ik herinner me nog Frans van Rijnsoever, Ciska Flinkerbusch, Ellie Bode, Dorike Vermin, Eddy de Natris, Gerard v.d. Linden, Ernst van ´t Pad Bosch, Carla van Lith, Karin Pronk, Virginie Driest, Peter Bakker, Victor Klaus, Ronald Smeets, Truus Verwij, Marlies Overman. En nadat ik was blijven zitten: Marjan Fluitsma en Annette Essink, Suzan Verhoef, Marjo Doeve.

Maria Mavo (voorheen Maria ..., 1966

Weinig positief: Ik kwam nogal eens in conflict met authoritaire leraren, zoals de heer allessi.

Weinig positief: Ik kwam nogal eens in conflict met authoritaire leraren, zoals de heer allessi.

Maria Mavo (voorheen Maria ..., 1972

?