Maria Koningin MULO

Taxandriaweg 7 in Waalwijk, ( Toon op kaart )

51 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maria Koningin MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Maria Koningin MULO foto

Op Maria Koningin MULO vind je 5 klassenfoto’s en 51 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

echt n meiden school, jongens zaten nog niet op deze school.

echt n meiden school, jongens zaten nog niet op deze school. de directrice was Mevr. Hendrikx. Ik ging om met monique blonk, annelies ketelaars, denise van het hooft. Mijn herinnering was dat Adje Hochwald door het ijs zakte op de gracht achter de school."relaties"tussen leerkrachten, Kapelaan Melis ging mee carnavallen. Juffr. "seure" geweldige lerares ondanks haar handicap kon ze geweldige geschiedenis geven

Maria Koningin MULO, 1968

Ik zat in de klas met Franka Maaijwee, Sonja den Teuling, Marga Sikkers, Corry Vesters, Jannie Versteijnen, Lia Kuijpers, Rineke Schoofs (die ik af en toe nog weleens zie), Wil van Zon, Lucy Strijk en nog vele anderen.

Ik zat in de klas met Franka Maaijwee, Sonja den Teuling, Marga Sikkers, Corry Vesters, Jannie Versteijnen, Lia Kuijpers, Rineke Schoofs (die ik af en toe nog weleens zie), Wil van Zon, Lucy Strijk en nog vele anderen. Ik weet dat Sonja in Zuid Afrika woont, maar de rest?

Maria Koningin MULO, 1960

De RK Meisjesulo Maria Koningin was een bijzondere tijd.

De RK Meisjesulo Maria Koningin was een bijzondere tijd. Juffrouw Hendriks, een strenge, maar rechtvaardige directrice. Geen lange broeken aan! Make-up was helemaal uit den boze. Vooral aan dhr. Peynenburg heb ik goede herinneringen. Kon geweldig goed lesgeven, of dat nu Frans of biologie was. Mevr. v.d. Heyden-de Vries voelde ons goed aan. 'Leuk mens'als ik het zo even mag zeggen. Vriendinnen gemaakt en weer uit het oog verloren. Je was een puber, tiener zei men toen, en dus onzeker. en maar praten over jongens...want die zaten er nog niet op.

Maria Koningin MULO, 1965

?