Maria Kleuterschool

Romerselaan in Arnhem, ( Toon op kaart )

36 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maria Kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 36

Op Maria Kleuterschool vind je 10 klassenfoto’s en 36 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 36

Ik ben de jongste van de famil...

Ik ben de jongste van de familie Siegers. de school stond naast de kath. kerk in Arnhem-zuid Ik kan me geen namen van juffrouws meer herinneren. Wel vage beelden. Er gaf een non les ???? een kleine juffrouw met kort zwart haar en een juffrouw met een bril en blond krullende haar, die nogal streng was. Volgens mij woonde ze op de Huissensestraat. Wat mij het meeste bij staat is het volgende: Wij woonde in de Kalmoesstraat. Wij moesten op de hoek vd Huissensestraat t.o pompstation wachten. Daar werden we opgehaald door een juffrouw. En netjes 2 aan 2 liepen we dan naar het schoolgebouw. Ik hoop dat er meer mensen reageren zodat mijn geheugen wat beter wordt ;-))) groetjes, Marina Siegers e-mail: m.msieger *********

2003, Deleted

De schoolreisjes (bukken in de...

De schoolreisjes (bukken in de bus wanneer deze aankwam op het schoolplein, ouders dachten dat het een lege bus was!)De waterhoek, ook geweldig. Jufrouw Berends, juffrouw Nas, en niet te vergeten de liefste juffrouw,was in mijn ogen Juffrouw Jansen.

2003, Deleted

Het enige wat ik nog kan herin...

Het enige wat ik nog kan herinneren is dat de juffrouw ging trouwen wij (onze klas )mocht ook naar het feest

2003, Deleted
?