Maria Immaculataschool

Simon Stevinstraat 48 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

314 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maria Immaculataschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Maria Immaculataschool foto

Op Maria Immaculataschool vind je 88 klassenfoto’s en 314 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat op school bij Zuster Aquilina, Zuster Rosamunda, mevrouw Mulder, mevrouw Brinks, Juf Delphine, Jan Bal En leerlingen Kees Mols, Kees Kok, Mieke Kok, Cynthia Dijkstra en Carla van Eijk en Teddy van der Laan en Kitty van der Keelen(?) Hans Mensen,

Ik zat op school bij Zuster Aquilina, Zuster Rosamunda, mevrouw Mulder, mevrouw Brinks, Juf Delphine, Jan Bal En leerlingen Kees Mols, Kees Kok, Mieke Kok, Cynthia Dijkstra en Carla van Eijk en Teddy van der Laan en Kitty van der Keelen(?) Hans Mensen, Jan Gruijthuizen, Henk de Goei (was zoon van Melkhandelaar die verhuisde naar Haarlem) Ko van de Berg, Dik van de Berg

Maria Immaculataschool, 1967

Leuk om hier weer bekenden tegen te komen.

Leuk om hier weer bekenden tegen te komen. Van de meeste heb ik ook al lange tijd niets gehoord of gezien. Van Bianca en Florence hoorde ik zo af en toe nog iets via mijn pa die met jullie pa klaverjaste. Nog bedankt voor de video's van de musicals.

Maria Immaculataschool, 1981

In de klas met Robbie Ketelaar, Frankje v.

In de klas met Robbie Ketelaar, Frankje v.d. Brink, Hans Turkenburg, Marcel Mekenkamp, Irma Zwanenburg, Tanja Helsoot, Rikkie Breuker, Tony Hemelaar, Wilna Mons en nog veel meer. Zuster Everarda in de vierde.

Maria Immaculataschool, 1966

?