Maria Goretti R.K. Huishoud- en Industrieschool

Laat 217 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

149 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maria Goretti R.K. Huishoud- en Industrieschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Maria Goretti R.K. Huishoud- en Industrieschool foto

Op Maria Goretti R.K. Huishoud- en Industrieschool vind je 27 klassenfoto’s en 149 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Breed herinner ik mij van de kooklessen, juffrouw Al van de gezondheidslessen.

Juffrouw Breed herinner ik mij van de kooklessen, juffrouw Al van de gezondheidslessen. Mijn oom, dhr. Overtoom gaf biologieles. Mijnheer de Wit, engels? nederlands? Ik zat op de vormingsklas, het was erg gezellig maar één jaar is wel erg kort. We hadden les op 3 lokaties, Laat, Oude Gracht en Koornlaan.Dhr. Bus gaf muziekles en kon niet tegen rode voeding. Lastig als je voor de leraren moest koken

Maria Goretti R.K. Huishoud..., 1965

Rok en Rol mandjes waren erg "in" in die tijd, ook rok en rol kousen Het liefst aan elk been een andere kleur.

Rok en Rol mandjes waren erg "in" in die tijd, ook rok en rol kousen Het liefst aan elk been een andere kleur. We hadden les van Juffrouw Nelis, Al, Visser, Breed enz...verder droegen we met de Gymles een zwarte pofbroek met een zwart wit geruit blousje er bij. We hebben veel lol gehad, maar eerlijk gezegt, we waren' klieren." van meiden Het zou leuk zijn weer een s contakt te leggen met jullie uit de klas van de huishoudschool Ria Bakker Dingerdis 59 jaar

Maria Goretti R.K. Huishoud..., 1957

Ik ben in '68 of '69 op deze school geweest.

Ik ben in '68 of '69 op deze school geweest. Mijn ouders zijn verhuist vanuit Limburg naar Heerhugowaard,omdat mijn vader in ijmuiden op de hoogovens werkte. Veel zin om naar Alkmaar te gaan had ik niet,maar in dat dorp hadden ze nog geen huishoudschool,dus moest ik wel. Maar ik heb een te gekke tijd op die school gehad (niet wat leren betrefd). Veel namen kan ik me niet herinneren vooral van de leerkrachten niet. Maar de namen Lucia Hazewinkel,Ans Tromp,Liesbeth,Lydia,Tineke en Nicole zijn nog wel namen die ik me herinner. We hebben maar een jaar in Heerhugowaard gewoond wat een grote ommekeer in mijn leven is geweest. Maar ik denk met plezier nog terug aan die tijd.

Maria Goretti R.K. Huishoud..., 1962

?