Maria Boodschap Instituut

Perustraat 2 in Antwerpen, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maria Boodschap Instituut, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 15

Op Maria Boodschap Instituut vind je 0 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 6

Aan mijn middelbare school heb...

Aan mijn middelbare school heb ik heel leuke herinneringen. Er werd heel wat afgelachen en kattekwaad uitgehaald. Bij sommige leerkrachten stond de klas op stelten, bij anderen kon je dan weer een muis horen lopen. De 2 leerkrachten waar ik het meeste bij heb geleerd is Mevr. De Greef en Mevrouw van Gorp. Leerkrachten textiel - voeding, en frans. Mijn hartelijke dank aan alle leerkrachten. Het niet een gemakkelijke taak, zoveel kinderen mee te helpen evolueren in hun ontwikkeling en opvoeding. Proficiat, ik zal jullie nooit vergeten! Groetjes, Katty Groven

2006, Deleted

2de tot 6de leerjaar lagere sc...

2de tot 6de leerjaar lagere school en daarna nog even terug voor 3de jaar handel

2007, Maggie

In geen enkele middelbare scho...

In geen enkele middelbare school kon je zoveel uitspoken zonder gestraft te worden dan daar, daar hebben we de tijd van ons leven gehad! Dat waren fantastische jaren waar ik met veel plezier aan terug denk :-)

2008, Deleted
?