Margaretha Sinclair Mavo

Mendelssohnlaan in Eindhoven, ( Toon op kaart )

337 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Margaretha Sinclair Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 95
  • Schoolgenoten 337

Op Margaretha Sinclair Mavo vind je 95 klassenfoto’s en 337 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 255

Rutten (wiskunde) was mijn fav...

Rutten (wiskunde) was mijn favoriet, en ook Strijbosch (Frans) en Kei (muziek) waren erg leuk. Oteman (Oteflap, Nederlands) stonk altijd. Met Harry (concierge) moest ik vaak armpje drukken. Bij Doomen (Duits) geschorst, omdat ik niet mee wilde bidden.

2002, Pieter

Fijne school, niet al te groot...

Fijne school, niet al te groot en ik heb er goede herrinneringen aan. Wij waren het eerste jaar van de Mammoetwet. Voor het eerst jongens op school,wat voor sommige leraren erg wennen was. Meneer Rutten was mijn favoriete leraar (toen ik hem eenmaal goed kende). Meneer Baayens zie ik nog regelmatig in Dommelen. Strijbosch voor Frans, nog nooit zo'n goeie punten gehaald.

2002, Deleted

24 maart 2007 hebben we een re...

24 maart 2007 hebben we een reünie gehad, deze was geweldig! Net of we zo van school kwamen, het klikte weer meteen! Iedereen bedankt!!

2002, Harrie
?