Maranathaschool

Hoogklei 7 in Winschoten, ( Toon op kaart )

269 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maranathaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Maranathaschool foto

Op Maranathaschool vind je 46 klassenfoto’s en 269 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

wat me het meest is bijgebleven is het altijd maar ouwehoeren met die bal.

wat me het meest is bijgebleven is het altijd maar ouwehoeren met die bal... ik heb beide scholen meegemaakt, beide gebouwen dus en wat me daaraan verder is bijgebleven is het ,tijdens de afbraak, voortdurende ingooien van reeds gesneuvelde raampies aangezien ik ernaast woonde was het namelijk een beetje een ruig speelterrein geworden voor mij en mijn toenmalige speelkameraden Gert Bakker en Marcel Zijl.

Maranathaschool, 1982

kustikkertje.

kustikkertje

Maranathaschool, 1981

Ik kwam pas in de derde klas op de Maranatha-school,in de klas bij meester de Boer,omdat ik op de andere school vaak gepest werd om mijn Duitse afkomst.

Ik kwam pas in de derde klas op de Maranatha-school,in de klas bij meester de Boer,omdat ik op de andere school vaak gepest werd om mijn Duitse afkomst. vond het een mooie tijd,vooral de vijfde en zesde klas,toen ik een beetje interesse begon te krijgen voor de meisjes;-) deden vaak "överlopertje" op het schoolplein en ook slagbal speelde in de zesde klas in de musical Pedro Casacasco,dat is me nog bijgebleven ...en de schoolreisjes naar Schiermonnikoog ;-) enkele vrienden/medeleerlingen waren: Koos van der Schans,Willem Jager,Meindert Bodde,Cor Winkel,Marjan de Boer,Michel Bos,Harrie Nobbe,Orgie Grezel,Hester Bijl (moest wel effe lang nadenken is al weer een tijdje geleden) Mijn achternaam was trouwens destijds Stubbe..enneh..waarschijnlijk kennen sommigen mijn halfzusje Silke Stubbe nog wel in de vijfde had ik les van Sjoerd Bosma,die speelde altijd op z'n blokfuit,was trouwens het mooiste lokaal van de school,die ik ook vaak op de gang mocht bekijken..haha mijn leraar in de zesde klas was meester Kuiper(pietje Lorre)toen al op leeftijd,vond hem nogal streng ;-) herkent iemand dit?? een van die namen of leraren..of wat dan ook?? graag zou ik die gabber van vroeger wel es weer willen zien

Maranathaschool, 1979