Magister Vocat

Jan Tooropstraat 136 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

311 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Magister Vocat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Magister Vocat foto

Op Magister Vocat vind je 40 klassenfoto’s en 311 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

steinebach-at-cable4u-punt-nl.

steinebach-at-cable4u-punt-nl

Magister Vocat, 1970

Les gehad van o.

Les gehad van o.a. John en Mieke Verhallen, Jan Jobse, Cees van Wissen, Piet van Zon en Albert-Jan Tuin. De werkweek met 4-Havo naar Neede was onvergetelijk. Later met de PA op werkweek naar Vlaanderen. Ook dit staat in mijn geheugen gegrift. Op de Havo heel veel rottigheid uitgehaald. Veel spijbelen en dan lekker voetballen in de Gymzaal. Arnold Ranty kom ik nog af en toe tegen in het winkelcentrum en Monica Esajas heb ik weer gezien tijdens het afscheid van John Verhallen. Het zou leuk zijn om iedereen weer eens te ontmoeten. Vooral Marcel Knijnenburg en John Hogeveen. Zij waren mijn beste vrienden destijds. Hoe zou het met Ansje van der Pluym zijn? Met wat mensen van de PA***** ik sinds kort weer (Paul de Kaart, Elise Link, Carla Jonker en Bart-Jan Commissaris). Ik ben "druk" bezig om iedereen bij elkaar te krijgen voor een reünie van ons eigen jaar. Maar echt snel gaat het niet. -------------------------------------------- Van een reünie is het nog steeds niet gekomen. Afgelopen zaterdag(27-11-2004) wel René de Wit ontmoet. Hij woont al zo'n 15 jaar in de VS. Ik heb een foto van onze ontmoeting op de site gezet.

Magister Vocat, 1979

De school begon in de Kerkstraat in Amsterdam en verhuisde in mijn eerste of tweede jaar naar de Tooropstraat.

De school begon in de Kerkstraat in Amsterdam en verhuisde in mijn eerste of tweede jaar naar de Tooropstraat. Weinig mensen zijn me zo goed bijgebleven als broeder Darius die geschiedenis gaf op een fenomenale wijze, broeder Amando voor nederlands en de pedagoog die op zijn 64 nog promoveerde : broeder Alexio. van de Pavert gaf Duits en Schoonschrijven, Langemeyer handenarbeid. Een unieke kunstenaar gaf tekenles, ook een broeder, was het niet Servaas of iets dergelijks?

Magister Vocat, 1959

?