Maas en Rijn school

Rechthuisstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maas en Rijn school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Maas en Rijn school foto

Op Maas en Rijn school vind je 4 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op deze school heb ik 6 jaar gezeten eerst bij mevrouw Baks toen een paar jaar bij meester de Waal en bij meester kwinkeleberg die toen meneer schenk opvolgde als hoofd van de school.

Op deze school heb ik 6 jaar gezeten eerst bij mevrouw Baks toen een paar jaar bij meester de Waal en bij meester kwinkeleberg die toen meneer schenk opvolgde als hoofd van de school. De meisjes waar ik mee om ging waren Rika Berkhout,Johanna Bos,Annie Muller.Berta Hogenkamp.Ria Gotmers{katje}flora het nichtje van Berta Kokkie Boelsen. Wonnie Chang was mijn vriendje. Bob ? vond ik cool die kwam in de 5de klas of zo pas bij ons op school. Gerard was top mocht ik van meerijden in zijn kar. Rika ben ik zo'n 2/3 jaar geleden weer tegen gekomen bij country dansen dat vond ik erg leuk. En Piet{je} Piepers is nog steeds mijn verzekeringsagent. Ik zou het erg leuk vinden als er reacties zouden komen van oude klasgenootjes.

Maas en Rijn school, 1951

mijn vriendinnen waren o.

mijn vriendinnen waren o.a. gerrie mastenbroek en annemarie kramer

Maas en Rijn school, 1944

Leraar meester kwinkeleberg.

Leraar meester kwinkeleberg

Maas en Rijn school, 1949

?