Maarten Luther school

Wijk aan duinerweg in Beverwijk, ( Toon op kaart )

177 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maarten Luther school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Maarten Luther school foto

Op Maarten Luther school vind je 47 klassenfoto’s en 177 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb 8 jaar op deze school gezeten en in mijn laatste jaar is de school gefuseerd met de Bethelschool.

Ik heb 8 jaar op deze school gezeten en in mijn laatste jaar is de school gefuseerd met de Bethelschool. Leraren waar ik les van heb gehad zijn: Dhr Luc Aarts, Mw Nettie Groen, en Mw Hermien Coolenbrander. Klasgenoten waren: Ceasar de vriend, Roel de Goede, Colin Mouthaan, Jeroen Alders, Pascal Delmte, Marianne Timmer, Simone Meilink, Laura Zandbergen, Marloes Iskes, Pascal Delmte

Maarten Luther school, 1985

3xw aphoogendoorn puntenel, daar kun je zien wat er van mij is terechtgekomen.

3xw aphoogendoorn puntenel, daar kun je zien wat er van mij is terechtgekomen. Tot en met de vierde klas op deze school gezeten. Gezellige tijd geweest, al werd er in mijn herinnering vrij veel gevochten. Enkele namen: Piet(?) Bazuin, Nico Ooijevaar, Hans de Haan, Kees v.d.Marel, Peter Boudesteijn. Later ben ik nog een jaar op deze school teruggekomen i.v.m. stage.

Maarten Luther school, 1960

7 jaar en VRESELIJK verliefd op Bas de Haan, zijn zusje (Monique?) zat bij mij in de klas.

7 jaar en VRESELIJK verliefd op Bas de Haan, zijn zusje (Monique?) zat bij mij in de klas. Bas was een jaar of 3? ouder, reuze interessant dus ! Vlak voor de zomervakantie werd een toneelstuk door onze klas opgevoerd, ik had ook een rol(letje) maar vanwege onze verhuizing naar Heerhugowaard kon ik niet meer meespelen: ik ben er nooit meer overheen gekomen !

Maarten Luther school, 1967