Maarten Luther Mavo

Calslaan (zie ook lokatie Jacob van Lennepkade) in Gouda, ( Toon op kaart )

310 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Maarten Luther Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Maarten Luther Mavo foto

Op Maarten Luther Mavo vind je 53 klassenfoto’s en 310 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1 groot feest :-D.

1 groot feest :-D

Maarten Luther Mavo, 1989

Examenjaar .

Examenjaar ... Vossepoel als directeur. Namen die naar boven borrelen: Albert de Graaf, Henny Goudzwaard ... en nog wel een paar die ik liever vergeet ;-)

Maarten Luther Mavo, 1981

Toptijd gehad op deze school.

Toptijd gehad op deze school. Op de een of andere manier zat ik altijd in de klas met de grootste heibel! Hoe zou dat toch komen?! Ik noem een Robbert Spee, Arvid Jongenotter, Carlijn Binnerts, Davy Samson, Angela van de Meer, Maud Peters, Wendy v/d Heijden, Yvette v/d Perk, Kip (Danielle), Jan Ward en lekkere Bart, en dan natuurlijk de leraren....Winkler (beetje agressief op z'n tijd), V/d kruk....superleuke gymdocent! Gym was met stip het leukste vak! En dan niet te vergeten Redegeld en mevrouw de Vries......altijd vooraan zitten en verplicht het bord uitvegen! en Mevrouw Sluik, Blonk en Lavies, Slob.....die in de pauze kwam checken of je wel een leren schooltas mee had naar school en geen rugtas. Of wat dacht je van 'prikken' op het schoolplein na school als straf. Of alle keren dat we na een schoolreisje voor de neus van Vossepoel de directeur moesten verschijnen.....en zo kan ik nog wel even doorgaan!! Het poolcentrum in Gouda was ons tweede huis, we bleven er nog net niet slapen...en ook ons eerste blowtje achter de gymzaal bij school was een memorabel moment.....we rookten niet eens, ha, ha....daarna gewoon naar franse les (Bami!!! he maud!?) Of gezellig stappen in de Nip, waar we echt kleuters waren! Maar wat voelden we ons groot en stoer! ok. ok enough!

Maarten Luther Mavo, 1987

?