M J Schreuderschool

De Villeneuvestraat 24 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van M J Schreuderschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

M J Schreuderschool foto

Op M J Schreuderschool vind je 1 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

hier heb ik vooral goeie herrinneringen aan riek op dit moment hoofd van de school is,die heeft me echt door dik en dun gesteund van de 2e tot de 5e klas iedereen was altijd bang voor de schooltandarts weet ik nog wel ,en voor het toenmalige schoolhoofd

hier heb ik vooral goeie herrinneringen aan riek op dit moment hoofd van de school is,die heeft me echt door dik en dun gesteund van de 2e tot de 5e klas iedereen was altijd bang voor de schooltandarts weet ik nog wel ,en voor het toenmalige schoolhoofd dhr Sparrenboom iedereen dacht dat ie je met een stok in zijn kamertje een pak rammel gaf want als je bij hem moest komen ging de deur dicht !!! dan hadden we nog mevr verkruisen (mej) voor jou snotaap riep ze dan op straat . verder ken ik nog rene vd heuvel,half kaal en gerard kremer 6e kl met die baard en lupair waarvan ik effe zijn voornaam niet meer weet en van ,den broek ik meen frans/of hans. en dan ken ik nog een heleboel leerlingen ,maar als ik die allemaal op moet noemen kan ik net zo goed een eigen site beginnen met alle kids en jeugdbendes van het frankenhuis. het wordt tijd voor een reunie zowel school als frankenhuis: lichting ''75/85 of zoiets per slot van rekening hoorde het toch bij elkaar. Wie kent niet bv : henk+marja schutte , onske de boer, aad uit de keuken ,joyce de receptioniste / telefoniste ,akke bink ,paul vd kade,luc pijer, dat zijn maar een paar namen van groepsleiders bv. als je intresse of suggesties hebt of gewoon leuke verhalen, laat het dan effe weten ik zoek ook nog mensen die organisatorisch talent hebben. wie weet.

M J Schreuderschool, 1975

Veel slechte herinneringen aan mevt.

Veel slechte herinneringen aan mevt. Timmer. Wel leuke klasgenoten; zoals Bianca, Jan , Manuel... en de rugbylessen van menr. Paap!

M J Schreuderschool, 1983

hmmmm vooral voetballen op het plein elke pauze en later ook vooral de tram lijn 5 onveilig maken .

hmmmm vooral voetballen op het plein elke pauze en later ook vooral de tram lijn 5 onveilig maken .....vandaag de dag werk ik met probleem jongeren (hoe kan het ook anders zou je zeggen hahahaha)

M J Schreuderschool, 1980