Luzac College Utrecht

Otterstraat 2 in Utrecht, ( Toon op kaart )

155 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Luzac College Utrecht, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Luzac College Utrecht foto

Op Luzac College Utrecht vind je 0 klassenfoto’s en 155 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Biertje bij Bartje, lange schooltijden, meneer van Son, die grote gast die geschiedenis had gestudeerd maar in het studielokaal zat op te passen (weet niet meer hoe hij heet).

Biertje bij Bartje, lange schooltijden, meneer van Son, die grote gast die geschiedenis had gestudeerd maar in het studielokaal zat op te passen (weet niet meer hoe hij heet). En die aardige mevrouw van de koffie! Leuke tijd!

Luzac College Utrecht, 1992

Voor mij geen geslaagd jaar, maar wel een gezellig jaar.

Voor mij geen geslaagd jaar, maar wel een gezellig jaar.

Luzac College Utrecht, 1993

Aangezien ik al 2x 4havo had gedaan was het eigenlijk een eitje.

Aangezien ik al 2x 4havo had gedaan was het eigenlijk een eitje. Na mijn twee maal 4h ben ik eerst in dienst gegaan en daarna toch maar een diploma gehaald. Ben niet verder gaan studeren, kots van het huidige leer systeem. Ben gelukkig wel goed terecht gekomen, goede baan, mooi huis, lieve vrouw en een zoon van 2. Mede studenten die ik me nog kan herinneren: Donald, Juliette, Simone, en nog een paar waar de namen me even niet te binnen schieten. Ik kom er nog wel op :) Heb overigens geen kontakt meer met Luzac mensen.

Luzac College Utrecht, 1988

?