Luzac College

Dominicanenwal 1 in Sittard, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Luzac College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Luzac College foto

Op Luzac College vind je 0 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wie kan er nu veel herinneringen hebben aan deze leerfabriek! Gelukkig was deze leerfabriek er anders had ik nooit mijn VWO gehaald.

Wie kan er nu veel herinneringen hebben aan deze leerfabriek! Gelukkig was deze leerfabriek er anders had ik nooit mijn VWO gehaald. De mooiste herinneringen gaan toch wel terug aan het Geschiedenisreisje naar Verdun. Hugo (leraar geschiedenis) had zijn huisje aldaar ter beschikking gesteld. Waar zijn trouwens toch al die spullen die we daar in het bos hebben gevonden? Andere herinnering: Door afwezigheid van een practicumlokaal moest onze Biologie-practicum-SO worden afgenomen in Arnhem. Wat een lange reis voor één test. Verder ging het wel goed met Scheikunde. Zo goed zelfs dat ik enkele malen de rest van de klas moest onderwijzen. Naast het halen van je diploma heeft het Luzac nog een voordeel: De lange vakantie erna!

Luzac College, 1995

Tja, mijn laatste kans om mijn VWO diploma te behalen.

Tja, mijn laatste kans om mijn VWO diploma te behalen

Luzac College, 2002

de soep van Simon en de strapatsen van Bert Janssen.

de soep van Simon en de strapatsen van Bert Janssen

Luzac College, 1998

?