Lutmaschool

Karel du Jardinstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

30 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lutmaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Lutmaschool foto

Op Lutmaschool vind je 0 klassenfoto’s en 30 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw A.

Juffrouw A.A.Bax Schuilen op de gang als er luchtalarm was.

Lutmaschool, 1939

Ik kan me Trudy Lieverse herinneren en Thea Puls.

Ik kan me Trudy Lieverse herinneren en Thea Puls. jan vos frits bos fia v eunen miep vijfhuizen henne hennes henny baarda -bram? leendert schiepscheerder kik en gina lagerwei. de naam bleef het zelfde maar elk jaar moesten we naar een andere school eerst de k du jardin str hedrik de keyzer sch albert dink thyn sch jansteen sch berlagesch . het zevende leerjaar was verplicht omdat ik nog geen twaalf was en die was in de sweelinckstr

Lutmaschool, 1936

Ik kan me niet zo heel veel meer herinneren van deze school, maar ik kan me 1 meisje nog wel heel goed herinneren.

Ik kan me niet zo heel veel meer herinneren van deze school, maar ik kan me 1 meisje nog wel heel goed herinneren. Ze heette Rebecca en we waren echt elkaars beste vriendinnetjes. We gingen ook samen van die school af. Ze woonde in de vredes kerk en ik speelde echt heel vaak met haar in de kerk. Het was echt heel leuk om te zien hoe zij en haar moeder daar woonde, maar het was natuurlijk ook heel treurig om haar te moeten missen, omdat we altijd met elkaar om gingen. Ik hoop haar nog zeker wel weer een keer tegen te komen. Haar achternaam weet ik helaas niet... Maar ik heb het echt heel leuk gehad op deze school..

Lutmaschool, 1991

?