Luckerheidekliniek

st Pieterstr in Chevremont, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Luckerheidekliniek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Luckerheidekliniek foto

Op Luckerheidekliniek vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

leuke tijd gehad ik kwam van een dorp,dus voor mij was het geweldig heb eerst via de INAS stage gelopen en daarna de opleiding gedaan zat in de Caritasgroep met Bernadette Heiltjen Maja Lilian laumen heb op de afd.

leuke tijd gehad ik kwam van een dorp,dus voor mij was het geweldig heb eerst via de INAS stage gelopen en daarna de opleiding gedaan zat in de Caritasgroep met Bernadette Heiltjen Maja Lilian laumen heb op de afd. Ekster bij Otten op de Lijster op de Nachtegaal(in de tijd van Hooiymeier)en op de Hambos op 1en3 gewerkt ook leuke herinneringen aan de verpleegsters flat wie herinnerd zich nog savond wae geit ter frieten haole een gweldige tent moet die boet gehad hebben in die tijd

Luckerheidekliniek, 1974

ben gestart in de groep carpe diem en heb examen gedaan met de groep mikado.

ben gestart in de groep carpe diem en heb examen gedaan met de groep mikado. zou het leuk vinden om uit beide groepen wat te horen.

Luckerheidekliniek, 1971

Was een leuke tijd.

Was een leuke tijd.We moesten intern blijven en had een leuke buur meisje.Riny Clootz.Onze groep hete Sadaka 1,je had ook nog 2. Heb helaas de opleiding niet afgemaakt.

Luckerheidekliniek, 1974

?