LTS (zie ook Algemene Technische School en Ambachtschool)

Molenstraat in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

160 scholieren

Bekijk de volledige pagina van LTS (zie ook Algemene Technische School en Ambachtschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

LTS (zie ook Algemene Technische School en Ambachtschool) foto

Op LTS (zie ook Algemene Technische School en Ambachtschool) vind je 7 klassenfoto’s en 160 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De Ambachtsschool Stationstraat en de LTS Molenstraat zijn dezelfde school.

De Ambachtsschool Stationstraat en de LTS Molenstraat zijn dezelfde school. Mijn vader had een schildersbedrijf. Dus naar de LTS om schilder te worden. Veel bijgeleerd van leraar Zimmerman. Het meeste had ik al van thuisuit meegekregen. Heb nooit begrepen wat de natuurkundeles met schilderen te maken had.

LTS (zie ook Algemene Techn..., 1954

altijd dolle pret.

altijd dolle pret. En vaak om 8u melden bij meneer de Haan

LTS (zie ook Algemene Techn..., 1988

Zie ook: Algem.

Zie ook: Algem.Techn.School, Molenstraat. Weet eigenlijk niet zo veel meer. Ik zou elektra doen. Heb nogal eens te doen gehad met de metaalleraar (wij lagen elkaar niet zo), dat hadden we in het kleine gebouw direct naast de school. Ook nog houtbewerking gedaan. Gymnastiek hadden wij op een locatie (eind lopen) waarbij we over het kanaal moesten. En zaterdags ('s morgens) moesten we ook nog naar school en dan het brood en bolletjes voor 25cent kopen van de broodbakkers.

LTS (zie ook Algemene Techn..., 1969

?