LTS Someren

Kanaalstraat in Someren, ( Toon op kaart )

150 scholieren

Bekijk de volledige pagina van LTS Someren, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

LTS Someren foto

Op LTS Someren vind je 15 klassenfoto’s en 150 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hard lachen hier, en alles doen behalve leren en huiswerk maken.

Hard lachen hier, en alles doen behalve leren en huiswerk maken. Mister Raijmakers ( heel aparte manier van lesgeven en voorkomen ), vooral zijn fiets kon in het museum ! Mister van de Ven, ohoh als ie even weg moest.... Mister Saasen, ik geloof dat ik hem nog vele bladzijdes strafwerk schuldig ben.

LTS Someren, 1987

Meester Grosveld een heel aardig iemand die mij in het examen jaar er door heeft gesleept , ik had toen een gebroken pols opgelopen en moest veel tijd sávonds na school inhalen .

Meester Grosveld een heel aardig iemand die mij in het examen jaar er door heeft gesleept , ik had toen een gebroken pols opgelopen en moest veel tijd sávonds na school inhalen . Verder een mooie tijd gehad , alleen we mochten toen die tijd niet roken . Ben toen samen met Louis van Horssen en nog iemand anders ???? verrast tijdens het roken wat een straf opleverde van 30 dagen lang 2 paginas van het woorden boek overschrijven .

LTS Someren, 1963

Wij fietsten iedere dag van geldrop naar someren met ongeveer 15 leerlingen,dat ging door de bossen van Mierlo-Lierop-Someren.

Wij fietsten iedere dag van geldrop naar someren met ongeveer 15 leerlingen,dat ging door de bossen van Mierlo-Lierop-Someren. 'n Prachtige tijd (achteraf bezien)

LTS Someren, 1957

?